کاظمی: انتخابات شورا ها را در زنجان با سلامت کامل به پایان بردیم
به گزارش خبرنگار مهر، علی کاظمی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در 19 شهر استان انتخابات شوراها برگزار شد.
وی با یادآوری اینکه انتخابات شوراها در کنار انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری در شکوه و عظمت خاصی تشکیل شد، افزود: آگهی تایید صلاحید انتخابات در کلیه حوزه ها ابلاغ شده است.
سرپرست فرمانداری زنجان با اشاره به اینکه برای برگزاری انتخابات 7 شهرستان، 16 بخش، 11 شهر و 674 روستا به حد نصاب رسید ادامه داد: در مجموع از 4722 نفر ثبت نام به عمل آمد.
کاظمی بیشترین درصد مشارکت مردم در شوراهای استان را در سال 77 دانست و تاکید کرد: امسال درصد مشارکت مردم استان در انتخابات شوراها حدود 78 درصد است و بیشترین سنین منتخبان بین 30 تا 40 ساله بود.
وی تعداد انصرافی ها را 353 نفر عنوان کرد و گفت: بیشترین مشارکت مردم در انتخابات شورا ها در شهر ماهنشان و طارم صورت گرفته است.
سرپرست فرمانداری زنجان تعداد منتخبان شهرهای ابهر، صائین قلعه، هیدج و سلطانیه را 34 نفر عنوان کرد و اظهار داشت 4 نفر از این تعداد زن است.
کاظمی افزود: از شهرهای ایجرود، زرین آباد و حلب 14 نفر منتخب شده اند که یک مورد زن است همچنین منتخب های خدابنده، سجاس 38 نفر است.
وی شوراهای منتخب مردم زنجان را 19 نفر عنوان کرد و ادامه داد: سه نفر از اعضای اصلی شورا ها را زنان تشکیل می دهند .
سرپرست فرمانداری زنجان بیشترین نام نویسی برای شورا ها را مربوط به شهر زنجان دانست وافزود: این تعداد 234 نفر بود که 183 نفر برای رقابت پذیرفته شدند.
کاظمی با بیان اینکه میزان مشارکت بانوان پر رنگ بوده است اظهار داشت: بیشترین مشارکت در پای صندوق های رای را جوانان تشکیل داده اند.
انتهاي پيام/