خانههای مشارکت مردم در سلامت، حلقه ارتباط بین دولت و مردم است
سیدرضا فتحی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا هدف اصلی خانه مشارکت مردمی سلامت را ارتقای سلامت جامعه از طریق مشارکت فعال مردم در برنامههای بهداشتی و سلامتی اعلام کرد و اظهار داشت:این نهاد با ایجاد ارتباط بین مردم و نهادهای بهداشتی تلاش میکند تا با افزایش آگاهی عمومی به بهبود وضعیت سلامت جامعه کمک کند.
وی با اشاره به برخی از اهداف ویژه خانه مشارکت مردمی در سلامت، عنوان کرد: از مهمترین این اهداف میتوان به افزایش آگاهیهای بهداشتی، تقویت مشارکت مردمی، شناسایی نیازهای بهداشتی جامعه، بهبود دسترسی به خدمات سلامت (کمک به تسهیل دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی)، ترویج سبک زندگی سالم و تقویت همکاریهای بینبخشی اشاره کرد.
فتحی تأکید کرد: خانه مشارکت مردمی سلامت به دنبال این است که مردم را به عنوان بخشی از راهحل مشکلات بهداشتی در نظر بگیرد و آنها را در تصمیمگیریها و برنامهریزیهای مرتبط با سلامت مشارکت دهد.
وی با اشاره به محلیسازی برنامهها، گفت: برنامهها و فعالیتهای خانه مشارکت مردمی سلامت در شهرستان ابهر بر اساس نیازها و اولویتهای محلی طراحی و اجرا میشود تا بیشترین تأثیر را بر جامعه داشته باشد.
فتحی با بیان اینکه این نهاد با بخشهای مختلف دولتی و غیردولتی، سازمانهای مردمی و متخصصان حوزه بهداشت و سلامت همکاری میکند تا برنامههای خود را به صورت جامع و هماهنگ اجرا کند، افزود: تأکید بر مشارکت فعال مردم در تصمیمگیریها و اجرای برنامهها به منظور ایجاد احساس مسئولیت و افزایش آگاهی عمومی در زمینه سلامت از دیگر ویژگیهای خانه مشارکت مردمی سلامت است.
رئیس خانه مشارکت مردمی سلامت شهرستان ابهر تصریح کرد: این خانه با توجه به خصوصیات جمعیتی، فرهنگی و اجتماعی این منطقه، برنامههایی را تدوین کرده تا به نیازهای خاص این شهرستان پاسخگو باشد و به ایجاد یک جامعه سالمتر و پویا کمک کند.