جشنواره تئاتر استان زنجان با حضور 2 اثر از ابهر آغاز به کار کرد

ابراهیم قاسمی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به آغاز به کار جشنواره تئاتر استان زنجان اظهار کرد: 24 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود.
وی با بیان اینکه از بین آثار ارائه شده به این جشنواره 9 اثر به رقابت می پردازند، افزود: چهار نمایش از زنجان، دو نمایش از شهرستان ابهر، دو نمایش از شهرستان خدابنده و یک نمایش از شهرستان خرم دره در این جشنواره حضور دارد.
دبیر اجرایی جشنواره تئاتر استان زنجان افزود: یک نمایش قبل از ظهر و دو نمایش بعد ظهر در سالن تئاتر فرهنگسرای امام خمینی (ره) توسط هنرمندان اجرا می شود.
وی با بیان اینکه علاقه مندان می توانند از این نمایش ها دیدن کنند، افزود: صبح ها اجرای نمایش از ساعت 10 آغاز می شود.
قاسمی خاطر نشان کرد: علاقه مندان برای دیدن نمایش های این جشنواره می توانند از ساعت 15 در فرهنگسرای امام(ره) حضور یابند.
وی گفت: این جشنواره از امروز آغاز شده و تا 11 مهرماه امسال ادامه می یابد.
دبیر اجرایی جشنواره تئاتر استان زنجان از برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره در 11 مهرماه خبر داد و گفت: دو نمایش در نهایت به جشنواره منطقه ای راه می یابد.
وی افزود: در صورت انتخاب در جشنواره منطقه ای، نمایش های منتخب به جشنواره فجر راه می یابند.
انتهای پیام/